Boudoirfotoshoot in Fabriek Zuidermeer

boudoir-fotoshoot-utrecht-selflovefotoshoot

Deze boudoirfotoshoot was op een prachtige binnenlocatie. Namelijk in Fabriek Zuidermeer in Noord-Holland. De industriële uitstraling van de locatie, in combinatie met de grote ramen maken het een ideale daglichtstudio voor een selflove fotoshoot.

Een boudoirfotoshoot is natuurlijk altijd een beetje spannend. Daarom begonnen wij de fotoshoot met wat portretbeelden bij één van de prachtige ramen. Door de neutrale tonen kwam het model extra tot haar recht. Soms kan het gebruik van een blouse of kimono het oog extra sturen door bepaalde lichaamsdelen juist wel of niet te bedekken.

boudoir-fotoshoot-utrecht-selflovefotoshoot
boudoir-fotoshoot-utrecht-selflovefotoshoot-leidscherijn-vleuten-breukelen

Wat ik het allermooiste en gelijk belangrijkste vind bij boudoir fotografie is dat je vol zelfvertrouwen én trots terug kijkt op de beelden. Dit model was best even onzeker tijdens de shoot en dat is ook heel normaal. Het is niet niks om zelf op de foto te gaan. Tijdens de shoot stel ik je op je gemak, begeleid ik je in verschillende poses en probeer ik je vast te leggen hoe jij echt bent.

boudoirfotoshoot-utrecht-selflove-fotograaf-utrecht
boudoirfotoshoot-utrecht-selflove-fotograaf-utrecht

Ik laat je nog een paar van mijn favorieten beelden van deze shoot zien zin dit prachtige diepblauwe setje. Goed om te weten, tijdens jouw boudoirshoot is er ruim de tijd voor verschillende setjes lingerie, poses en verschillende hoekjes van de locatie. Neem dit vooral lekker veel van je favorieten lingerie mee.

boudoir-fotograaf-utrecht
boudoir-fotograaf-utrecht

Wil jij ook graag het avontuur aangaan en een boudoirfotoshoot boeken? Stuur mij even een berichtje om de mogelijkheden te bespreken en meer informatie te krijgen over de prijzen en werkwijze. En wie weet zie ik jouw binnenkort voor mijn lens!

Liefs, Jadzia

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.