Inspiratie voor een zwangerschapsfotoshoot binnen

zwangerschapsfotoshoot-binnen-buiten-utrecht-vleuten-vianen-woerden

Waar wij nu gelukkig nog genieten van warme temperaturen, droog weer en heldere luchten worden de herfst en winterfotoshoots al ingepland. Maar waar plan je die dan gezien het weer dan toch wat minder aangenaam is? In deze blog hoop ik je te inspireren dat je ook in de herfst en winter een hele toffe zwangerschapsfotoshoot kunt doen!

Welke locatie is geschikt voor een herfstfotoshoot?

Tijdens de herfst is er van de wilderige bloemenvelden die in de zomer er zo prachtig bijstonden weinig meer over. Maar het bos is prachtig met zijn warme kleuren in verschillende tinten. Persoonlijk ben ik gek op cosy herfstvibes en vind ik het fantastich om te fotograferen in een mooi herfstig bos.

Welke locatie is geschikt voor een winterfotoshoot?

In de winter staan zelfs sommige bossen er niet meer mooi bij. Gevallen bladeren, lege bomen met grauwe takken. Dit is niet mijn droombeeld van een fotoshoot. Nouja, ideaal als je voor spooky vibes gaat 😉 Maar voor de shoot die ik mag doen, zwangerschap & gezin, verre van ideaal. Gelukkig weet ik wat fijne plekjes die ook in de winter mooi zijn door de groenblijvende bomen en zandvlaktes.

Brrr… het is wel erg fris

Qua kleding is het even schakelen in de herfst en winter als je gewoon buiten je zwangerschapsfotoshoot wil doen. Toch is er genoeg mogelijk met wat aanpassingen. Verschillende opties zijn:

  • een prachtige jurk uit mijn cliënts closet. Ik hoor je denken ‘dat is toch super koud’? Klopt! Maar als wij een warme badjas en wat thee meenemen warm je tussendoor even op. Ik combineer dit vaak met een warmere outfit tussendoor óf wij versnelle de fotoshoot iets zodat je minder lang in de kou staat.
  • een prachtige jurk met accessoires. Je kunt de jurken of items uit mijn clients closet ook combineren met wat warme accessoires zoals groot gebreid vest of trui.
  • warmere kleding. Dit is natuurlijk een inkoppertje maar andere (warmere) kleding kan ook echt super tof staan tijdens je zwangerschapsshoot. Bijvoorbeeld een fijne broek met cosy sweater, je lievelings muts en sjaal etc. En twijfel je over je outfit? Neem dan voor je shoot even contact met mij op en denk ik even met je mee.

Wil je meer tips lezen over een buiten fotoshoot met koud weer? Klik dan even hier voor mijn andere blog over shooten in de winter.

Zwangerschapsfotoshoot Binnen

Denk jij ‘nou echt niet’ bij het lezen van mijn tips over buitenshooten in de winter? Dan kun je natuurlijk ook gewoon binnen echt hele toffe zwangerschapsfotoshoots doen! Denk hierbij aan een daglichtstudio of gewoon bij je thuis kun je echt toffe beelden maken. Vaak voelen mama’s to be zich thuis ook iets comfortabeler om iets minder bedekt op de foto the gaan. Benieuwd naar hoe een zwangerschapshoot binnen eruit ziet? Kijk maar even mee:

Zwangerschapsshoot in huis

zwangerschapsfotoshoot-binnen-thuis-utrecht-maarssen-breukelen-leidscherijn-vleuten
In de slaapkamer
zwangerschapsfotoshoot-binnen-thuis-utrecht-maarssen-breukelen-leidscherijn-vleuten-ijsselstein
In de keuken
zwangerschapsfotoshoot-binnen-thuis-utrecht-maarssen-breukelen-leidscherijn-vleuten-vianen-hoefenhaag
Bij het raam
zwangerschapsfotoshoot-binnen-thuis-utrecht-maarssen-breukelen-leidscherijn-vleuten-nieuwegein
In de babykamer

Zwangerschapsshoot in een daglichtstudio

zwangerschapsshoot-binnen-daglihtstudio- vianen-hoefenhaag-utrecht
zwangerschapsfotoshoot-binnen-daglihtstudio- vianen-hoefenhaag-utrecht-niewegein
zwangerschapsfotoshoot-binnen-daglihtstudio- vianen-hoefenhaag-utrecht-maarssen

Ik hoop dat ik je heb kunnen laten zien dat een shoot in de herfst of winter ook genoeg mogelijkheden heeft en net zo gaaf kan zijn. Wil jij ook een shoot inplannen? Stuur mij dan even een berichtje en wie weet zie ik je binnenkort voor mijn lens 😉

Liefs,

Jadzia

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.